Direct informatie? Totaalonderhoud:info@manteltotaalonderhoud.nl of bel 085 - 01 810 01 | Directonderhoud:info@manteldirect.nl of bel 085 - 01 810 01
Totaalonderhoud Woerden

Vacatures

Werken bij Mantel Groep is zeer afwisselend. Ieder project is anders met nieuwe locaties, werkzaamheden én mensen. Tevens bieden wij je mogelijkheden om door te groeien binnen jouw vakgebied middels opleidingen, trainingen en begeleiding.

Bij Mantel Groep zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Denk jij met jouw kwaliteiten Mantel Groep te kunnen versterken? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer!

 

Vacature ervaren Timmerman Vastgoed Onderhoud (M/V)

 

Voor onze afdeling Direct Onderhoud zijn wij op zoek naar een ervaren Timmerman Vastgoed Onderhoud. Ben jij een echte alleskunner, vind je het leuk om dagelijks op verschillende locaties met nieuwe mensen in contact te komen, word je ook blij van andere onderhoudswerkzaamheden naast timmerwerk zoals: klein loodgieterswerk, een wandje sausen of een ander soort storing oplossen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN:

Als timmerman Vastgoed Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en een correcte afhandeling van storingen en klachten. Je werkzaamheden omvatten voornamelijk onderhoudswerkzaamheden in de woningbouw en de veelvoorkomende kleinere klussen. Denk hierbij aan het vervangen van een kraan, het verplaatsen van een stekkerdoos en het gedeeltelijk verven van muren. Met een auto van de zaak ga je op stap om meerdere bonnen op 1 dag af te werken, en houd je contact met jouw planner.

DIT HEB JE IN HUIS:

 • Je bent goed in zelfstandig werken.
 • Je bent vindingrijk in het bedenken van oplossingen.
 • Je bent communicatief vaardig, representatief en correct in de omgang richting onze opdrachtgevers en de bewoners waar je werkzaamheden verricht.
 • Je kunt omgaan met gedigitaliseerde werkbonnen of bent bereid dit te gaan leren.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs E is een pre).
 • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.
 • Je bent woonachtig in omgeving Woerden, binnen een straal van ongeveer 25 km / 30 min.

Diploma’s vinden wij niet zo belangrijk, werkervaring des te meer!
Een afgeronde opleiding of cursus in een relevante richting en/of een VCA diploma is wel mooi meegenomen!

MANTEL DIRECT ONDERHOUD BV: 

Je komt te werken binnen een jonge organisatie met ongeveer 30 medewerkers die werken voor onder andere vastgoedbeheerders, woningcorporaties, VvE’s, overheid, semi-overheid, onderwijs, zorginstellingen en particulieren. Wij hebben een no-nonsense mentaliteit en zijn uniek doordat wij een betrouwbaar adres zijn voor onderhoud, renovatie én schilderwerk. Wij spelen in op de tijd van nu en zijn klaar voor de toekomst!

WIJ BIEDEN: 

 • een goed salaris conform CAO Afbouw;
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • een auto voor woon-werkverkeer;
 • een telefoon

Salarisindicatie : € 2.500,- tot € 3.500,- per maand, e.e.a. afhankelijk van je werkervaring
Uren per week: o.b.v. 36 – 40 urige werkweek

 

Werken bij Mantel Groep is zeer afwisselend. Ieder project is anders.

Tevens bieden wij je mogelijkheden om door te groeien binnen jouw vakgebied middels opleidingen, trainingen en begeleiding.

 

Bij Mantel Groep zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. 

Ben jij enthousiast om bij Mantel Groep te werken maar staat er voor jou geen (geschikte) vacature op onze site, stuur dan een open sollicitatie, vermeld in de sollicitatie naar welk vakgebied of welke functie jouw voorkeur uit gaat.

Als wij mogelijkheden zien in jouw ambities en cv dan zullen we je gegevens in onze portefeuille opnemen en contact met je zoeken zodra er een passende vacature beschikbaar is.


Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

Heb je inhoudelijke vragen over een vacature? Stel ze ons gerust! Neem contact op via info@manteltotaalonderhoud.nl of bel naar 0348-745018 voor meer informatie.

Enthousiast over een van onze openstaande vacatures?