Direct informatie? Totaalonderhoud:info@manteltotaalonderhoud.nl of bel 0348 - 74 50 18 | Directonderhoud:info@manteldirect.nl of bel 0348 - 20 13 44
Totaalonderhoud Woerden

Vacatures

Werken bij Mantel Groep is zeer afwisselend. Ieder project is anders met nieuwe locaties, werkzaamheden én mensen. Tevens bieden wij je mogelijkheden om door te groeien binnen jouw vakgebied middels opleidingen, trainingen en begeleiding.

Bij Mantel Groep zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Denk jij met jouw kwaliteiten Mantel Groep te kunnen versterken? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer!

Vacature Schilder Vastgoed Onderhoud (M/V)

Voor onze afdeling Direct Onderhoud zijn wij op zoek naar een Schilder. Ben jij een echte alleskunner en vind je het leuk om dagelijks op verschillende locaties met nieuwe mensen in contact te komen, Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN:

Als Schilder ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van diverse schilderwerkzaamheden, het herstellen van houtrot. Hiernaast is het mooi meegenomen als je ook klein timmerwerk kan uitvoeren, denk hierbij aan het plaatsen van bijvoorbeeld een glaslat of afwerklijst. Je werkzaamheden omvatten voornamelijk onderhoudswerkzaamheden in de woningbouw en de veelvoorkomende kleinere klussen. Met een auto van de zaak ga je op pad om meerdere bonnen op 1 dag af te werken, en houd je contact met jouw planner.

DIT HEB JE IN HUIS:

· Je bent goed in zelfstandig werken.

· Je bent vindingrijk in het bedenken van oplossingen.

· Je bent communicatief vaardig, representatief en correct in de omgang richting onze opdrachtgevers en de bewoners waar je werkzaamheden verricht.

· Je kunt omgaan met gedigitaliseerde werkbonnen of bent bereid dit te gaan leren.

· Je bent in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs E is een pre).

· Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.

· Je bent woonachtig in omgeving Woerden, binnen een straal van ongeveer 25 km / 30 min.

Diploma’s vinden wij niet zo belangrijk, werkervaring des te meer!
Een afgeronde opleiding of cursus in een relevante richting en/of een VCA diploma is wel mooi meegenomen!

MANTEL DIRECT ONDERHOUD BV:

Je komt te werken binnen een jonge organisatie met ongeveer 40 medewerkers die werken voor onder andere vastgoedbeheerders, woningcorporaties, VvE’s, overheid, semi-overheid, onderwijs, zorginstellingen en particulieren. Wij hebben een no-nonsense mentaliteit en zijn uniek doordat wij een betrouwbaar adres zijn voor onderhoud, renovatie én schilderwerk. Wij spelen in op de tijd van nu en zijn klaar voor de toekomst!

WIJ BIEDEN:

een goed salaris conform CAO Afbouw;
uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
uitzicht op een vast dienstverband;
een auto voor woon-werkverkeer;
een telefoon

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Vakantiegeld
Bedrijfsauto
Bedrijfstelefoon

Salaris indicatie: €2.300,00 – €3.100,00 per maand, e.e.a. afhankelijk van je werkervaring
Uren per week: o.b.v. 36-40 urige werkweek

Reactie:
Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande functie en heb je relevante kennis  en ervaring stuur dan je sollicitatie en motivatie aan:

Mantel Directonderhoud BV
Bierbrouwersweg 21a
3449 HW Woerden
Telefoon: 0348-201344
Mail: info@manteldirect.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

STAGE:

Mantel Totaal Onderhoud BV is een erkend leerbedrijf.

Mantel Totaal Onderhoud BV geeft niet alleen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kans op een nieuwe toekomst, maar neemt ook verantwoordelijkheid als het gaat om het opleiden van jonge mensen.

Bij de Mantel Groep bieden wij leerlingen de kans om binnen ons bedrijf het schildersvak of vak van timmerman te leren. Hierbij krijgt de leerling begeleiding van ervaren vakmensen en maken wij voldoende tijd, ruimte en middelen voor de leerlingen vrij om ze het vak op een goede te kunnen leren.
Leerlingen van schilders en timmerman opleidingen in de regio zijn dus van harte welkom bij Mantel.

Bij Mantel Totaal onderhoud BV leiden wij ook zelf mensen intern op tot volwaardig schilder of allround timmerman. Er is dus ruime ervaring binnen ons bedrijf wat betreft het bieden van begeleiding en het kunnen leren van het schildersvak en wij zorgen voor aanvullende trainingen.

INTERESSE?

Heb je affiniteit met schilderen en/of timmerwerk en wil je graag het schildersvak leren bij een sociaal en gezellig bedrijf? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Heb je inhoudelijke vragen over een vacature? Stel ze ons gerust! Neem contact op via info@manteltotaalonderhoud.nl of bel naar 0348-745018 voor meer informatie.

Enthousiast over een van onze openstaande vacatures?