Direct informatie? Totaalonderhoud:info@manteltotaalonderhoud.nl of bel 085 - 01 810 01 | Directonderhoud:info@manteldirect.nl of bel 085 - 01 810 01
Totaalonderhoud Utrecht

Direct onderhoud

Er is altijd kans op een storing of calamiteit, hoe goed een pand ook onderhouden wordt. Denk aan lekkages, schade door brand, een defecte cv-ketel, een kapotte ruit, inbraak- of stormschade. De speciale servicedienst van Mantel Groep staat 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om te hulp te schieten in heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de dagelijkse gang van zaken snel kunt oppakken.

Onze aanpak

Wij garanderen de best mogelijk hulp en u kunt erop rekenen dat wij de noodreparaties snel, vakkundig en netjes uitvoeren. Mantel Groep is in staat om flexibel in te spelen op complexe situaties en treffen meteen noodvoorzieningen. Tevens stellen we alles in werk zodat gedupeerden weinig overlast ervaren van de herstelwerkzaamheden. Wij maken duidelijke afspraken en zorgen voor een goede communicatie tijdens de herstelwerkzaamheden zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Resultaat

Wij steken alle energie in het beste resultaat om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen. Mantel Groep begrijpt namelijk de impact van elke calamiteit of storing en beperkt de overlast tot een minimum.

Heeft u een storing of calamiteit? Wij lossen het snel op.