Direct informatie? Totaalonderhoud:info@manteltotaalonderhoud.nl of bel 085 - 01 810 01 | Directonderhoud:info@manteldirect.nl of bel 085 - 01 810 01
Totaalonderhoud Utrecht

Over ons

Mantel Totaalonderhoud is een bedrijf van gepassioneerde vakmensen. Schilders, onderhoudsexperts, timmerlieden en houtrotspecialisten die het als hun taak zien te waken over de bescherming van uw eigendom. Achter een fraaie uitstraling en nette afwerking schuilt bij ons dan ook altijd duurzame kwaliteit.

Onze oorsprong

Onze oorsprong vindt zich begin 20e eeuw in de vorm van Utrechts schildersbedrijf Mantel. Onder leiding van de achter achter kleinzoon later als Mantel Schilderwerken voortgezet. Omdat deze naam op een gegeven moment niet meer aansloot op de activiteiten die zich in de loop der jaren ontplooide, zijn wij sinds 2012 actief als Mantel Totaalonderhoud en gevestigd in Woerden.

Aanspreekpunt voor bedrijf én particulier

Of het nu gaat om een kleine verbouwing van uw woning of grootschalig onderhoud aan uw zakelijk vastgoed: voor Mantel Totaalonderhoud is geen project te klein of te groot. Een prettige samenwerking is altijd ons uitgangspunt. Zo gaan we graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën. Om u vervolgens een helder voorstel te doen, qua aanpak, kosten én planning.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?