Direct informatie? Totaalonderhoud:info@manteltotaalonderhoud.nl of bel 085 - 01 810 01 | Directonderhoud:info@manteldirect.nl of bel 085 - 01 810 01
Totaalonderhoud Utrecht

Totaal onderhoud

Duurzaam vastgoedonderhoud leidt tot lagere kosten en een langere levensduur. Mantel Groep neemt u op dit gebied alle zorgen uit handen. Uiteraard op basis van een doelmatig meerjarenonderhoudsplan. Vervolgens helpen wij u om uw vastgoed in de juiste conditie te brengen én te houden, op een manier die aansluit bij uw budget. Een hele zorg minder voor iedere vastgoedeigenaar: van vve en woningcorporatie tot particulier.

100% inspectie en houtrotreparatie

Een van onze specialismen is duurzaam onderhoud van geveltimmerwerk. Dankzij gerichte opleidingen en jarenlange ervaring beheersen onze mensen de fijne kneepjes van houtrotreparatie en het vroegtijdig signaleren van situaties die in de toekomst tot problemen kunnen leiden. Wilt u 100% zekerheid over de kosten? Kies dan voor een 100% inspectie. Ideaal voor organisaties die waarde hechten aan strakke budgettering.

Bewonerscommunicatie

Werken in een bewoonde situatie is een vak apart. Door onze jarenlange samenwerking met woningcorporaties en vve’s weten wij als geen ander wat hierbij komt kijken. Mantel Totaalonderhoud staat garant voor een efficiënte aanpak, een nette werkwijze en heldere bewonerscommunicatie.

Werken bij de Mantel Groep

Werken bij Mantel Groep betekent afwisseling, elke dag. Geen project is hetzelfde. Vandaag werkt u bijvoorbeeld in een bedrijfspand en morgen staat u in een appartementencomplex. Wij zijn altijd op zoek naar echte vakmensen. Vakmensen die het vak verstaan, maar ook de wens van de klant. Krijgt u energie van het samenwerken met collega-vakmensen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Wilt u kosten besparen middels duurzaam onderhoud?